laserpennen sterkte

Tips voor de veiligheid bij het gebruik van groene laser pointers in de sterrenkunde
Laser veiligheidsinformatie moeten worden met de meest populaire herenhuizen ernstig astronomen. Dat je snel en gemakkelijk kunnen aantonen alle individuele sterrenbeelden en andere fysieke objecten in een nachtelijke sfeer. Veel mensen zijn niet in staat om te controleren hoe levendig een nieuwe groene laser lijkt te zijn, kan het objectief zijn, helemaal tot aan de megasterren. Gelukkig, ze zijn zeer gunstig methoden om uw huidige telescoop te formatteren. Wat u wilt, omgaan met uw huidige laser, zal u de beveiliging wilt krijgen vaak gepland. Dit soort eenvoudige richtlijnen zullen u helpen om veilig te zijn en geluid samen met Revel in het gebruik van laser pointer.
Blijkbaar, om duidelijk iets goed met hun minimale elektrische stroom Laser boresighter staat belangrijke problemen voor de niet-gegarandeerde beeld te brengen, in staat te stellen verwarring, terwijl het idee van verborgen uw persoon te worden overgenomen onderhoud in het centrum te doen, In 1000 meter, uw bestelling van zwelt uw lichaamslengte van ongeveer een bepaalde basis, hoewel het ook mag zijn, maakt waarschijnlijk hetzelfde onderzoek van een nieuwe 100-watt lamp op een afstand van 10 voet. Dit specifiek vermogen waarschijnlijk juiste venster verblinden iemand met een donkere Gebruikte gezicht voor de belangrijkste tijdlijn. Daarom perfectioneren een nieuwe groene laser pointer, terwijl op een werkende sproeier in het gras en in het interieur luchtstroom (vaak aangeduid als "image") uw criminelen kon veld nogal kritisch problemen bij het gebruik van de nationale deskundigen.
* Vaak wegblijven van perfecte groene laser op de mannen en vrouwen, auto, Jet en fauna.
* Zeker niet bij het zoeken, je laser in de buurt en decoratieve spiegels en glas wijn terwijl laserpennen sterkte raise overwegingen zou in zeer onverwachte gewoonten en informatie zijn uw laser.
* Zeker niet toestaan ​​dat jonge kinderen omgaan met uw huidige laser onder bijna alle gevallen. Uiteraard is elke goede eenvoudige vuist met laserlicht in een zeer kleine visie leiden ook eeuwig verderf.
* Vaak vergeet niet uw huidige stemming, als u uw huidige laser gebruiken, samen met vele in de route die u op het idee als u wilt uw huidige laser te zetten.
* Hebben de neiging niet in de buurt van de lucht haven en de lucht haven om te gaan met uw huidige laser pointer landingsbaan tactiek.
* Gebruik de laagste capaciteit om de taak te vervullen: als de 5 mW laser kan briljant grote wijzer aan de astronomie, u te maken met precies de reden waarom het gebruik beter laser?
* Vergeet niet dat afleiding samen met noodhulp kan gemakkelijk verlicht door een persoon simpelweg door groene laser lichten, ongeacht of hoeveelheid licht je kan Truley onder wat waarschijnlijk veroorzaakt fysiologische vernietiging zijn doorgewinterde.
* Employ goed Noties hebben hold overal Laser Compose. Nooit slaan laser Glove voor kleine kinderen beschikbaar. Overweeg het wegnemen batterij, als je laser is gewoon niet beschikbaar.
Het duurt alleen een extra, een nieuwe groene laser pointer in een volledig verkeerde richtingen langs vreemde uitzicht vernietiging productie kritische verwondingen of misschien beheersen serieus. Altijd blijven gepland dit soort beleid bescherming, terwijl. De keuze van uw huidige groene laser pointer voor de astronomie te bereiken, evenals zien en is ook bereid een groot genoegen om samen te componeren met verblinden kijkers met uw uitzonderlijke deskundigheid
De technologie van de groene laserpen worden bijgewerkt. Glasmaterialen met extreem lage volumegebied verhouding snelle opwarming, lage verliezen, zodat de hogere efficiëntie, laserwerking drempel laag; Output laser golflengte en meer: ​​Dit is omdat de energieniveaus van de zeldzame aarde-ionen is zeer uitgebreid en vele soorten zeldzame aarde-ionen; Tunable: Aangezien de energieniveaus van de zeldzame aarde-ionen en de breedte van de fluorescentie spectra van een brede glasvezel. Als een fiber laser resonator zonder optische lenzen, met aanpassing vrij, onderhoudsvrij, de voordelen van een hoge stabiliteit, dat is ongeëvenaard door conventionele lasers. Fiber uitvoer, waarbij de laser gemakkelijk aankan multidimensionale toepassing van alle ruimtes, zodat de mechanische systeemontwerp is heel eenvoudig. Bevoegde slechte arbeidsomstandigheden, stof, trillingen, schokken, vochtigheid, hoge temperatuur tolerantie. Zonder thermo-elektrische koeling en waterkoeling, gewoon een simpele luchtgekoelde. High elektro-optische efficiëntie: een geïntegreerde elektro-optische rendement tot 20% of meer, een aanzienlijke arbeidsbesparing stroomverbruik, slaat bedrijfskosten. High-Power is de huidige commerciële vezellasers zes kilowatt. De technologische innovatie van de groene laser pointer moet zo snel mogelijk worden afgerond.

Laser handschoen
De opkomst van de dubbele beklede vezel is ongetwijfeld een belangrijke doorbraak op het gebied van glasvezel, de high-power fiber lasers en optische versterkers voor hoge productie is werkelijkheid geworden. Bekleding pomptechnologie is geweest sinds de eerste keer in 1988 E Snitzer bekleding gepompt fiber laser beschreven is op grote schaal toegepast bij voorkeur naar glasvezel lasers en vezelversterkers op gebieden zoals de productie van high-performance fiber lasers. Bekleding pomptechnologie, de vier niveaus: ① fiber kern; ② interieurbekleding; ③ outsourcing laag; ④ beschermlaag. Het pomplicht gekoppeld in de binnenbekleding (binnenhuis gemeenschappelijke gegoten structuur, ovaal, vierkant, pruimvormige, D-vormig, zeshoekig, enz.), Optische opslag en retrieval, inclusief bekleding (algemene structuur van deze ronde) het terugspringen en weer door tussen verschillende de single-mode kern van de absorptie. De structuur van de vezel monomodus pomplaser alleen vereist, maar ook de gehele lengte van de pompdistributiefiber, zodat hoogvermogen multimode laserdiode array kan worden toegevoerd aan de pomp, ongeveer 70% van de pompenergie indirect gekoppeld de kern, de veel grotere pompefficiëntie. Technische kenmerken van de bekleding-gepompte lasers zijn de volgende aspecten van deze uitstekende prestaties gevonden. Een multimode pomp diode module groep kan 100 Watt licht macht uitgezonden, een aantal multimode pomp diode geplaatst in parallel, kunt u de ontwikkeling van high power output van de fiber laser in te schakelen. De technologische innovatie van de laser pointer 30000mW werd gedaan.
Deze high-power wide-area multimode diodes bij hoge temperaturen slechts een eenvoudige luchtgekoelde, lage kosten. High-power fiber lasers actieve mantelvezel is gedoteerd met erbium / ytterbium zeldzaam, en omdat het een brede, platte lichtabsorptie gebied (930-970nm), zodat zonder enige pomp diodes golf stabilisatiemiddelen. vaak meer dan single-mode licht pomp in de vezel kern, dus zijn hoge verbruik. Vergeleken met single-mode diode gepompte multimode pomp diode zijn stabiliteit is veel groter. De geometrie van het oppervlak maakt een brede dwarsdoorsnede van het laservermogen dichtheid is zeer laag, en de stroomdichtheid over het actieve gebied is zeer laag. Door de betrouwbare werking van de pomp diodeleven meer dan 1.000.000 uur. Momenteel komen bekleding gepompt fiberlasertechnologie kunnen worden samengevat gepompt single-ended lineaire holte lineaire cavity dual-end gepompt alle fiberring cavity dubbel beklede vezel gebaseerde laser drie categorieën, de verschillende eigenschappen van een dubbele-beklede vezel laser De drie basistypen expansie kan worden verkregen. OFC 2002 gebruikt een literatuur structuur om het uitgangsvermogen van 3,8 W de drempel van 1,7 W bereiken, maximaal 85% helling efficiëntie van nieuwe bekleding gepompte fiber laser. In de product-technologie, de Verenigde Staten van IPG snelle opkomst, een 700W-ytterbium gedoteerde dubbel beklede vezel lasers heeft ontwikkeld, en legde uit dat het was om 2000W fiber laser te starten. De workshop is de Technology Innovation Program van 100mW laser pointer voorbij.
Pulse fiber laser voor de langste tijd, het hoogste totaal geen elektro-optische efficiëntie te irrigeren, pulsherhalingssnelheid, de kleinste maat, de makkelijkste en meest flexibel gebruik, de laagste kosten van de merken om zijn uitstekende straal kwaliteit, betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten, is een high-speed high-precision lasermarkeersysteem de enige optie. Een vezel lasermarkering systeem kan een of twee 25W fiber lasers zal één of twee gebruikt om licht te dragen naar de meetkop en het werkstuk in een geautomatiseerde meetkop van de industriële preparaat. Dit ontwerp is 50W een laserbundel op het hoofd van twee paden scannen tot vier keer zo hoog als het rendement. De markering systeem is het grootste assortiment van 175mm * 295mm is 35um spot grootte, het markeren van de volledige reeks van absolute positionering nauwkeurigheid + / -100um. 100um werkafstand van de gefocusseerde stip kan zo klein als 15 micron. Fiber lasermateriaalbewerking op de absorptie van laserenergie van delen van het materiaal op basis heats de warmtebehandeling. 1um golflengte van het laserlicht is zo makkelijk om metaal, plastic en keramische materialen absorberen. Vezellaser-vormen of buigen van een metaalplaat wordt gebruikt om de kromming of harde keramiektechnologie veranderen. Focus on zelfverhitting en snelle koelen leidde tot de lasergesneden plastische vervorming van de verwarmingszone, een blijvende verandering in de kromming van de beoogde werkzaamheden. Studie bleek dat behandeling met een laser micro-bending andersom grotere precisie tegelijkertijd, wat een zeer goede methode micro-elektronica. Om te worden uitgevoerd, de technologische innovatie van Blue Laser Pointer stap voor stap.
Zijn toepassingen met de stijgende macht fiber lasers, fiber lasers in het snijden gebied op industriële schaal. Bijvoorbeeld: Snel Chopper met een continue fiber laser micro snijden staaldraad roestvrij staal. Vanwege de hoge kwaliteit van de straal fiber lasers kunnen richten diameter zeer klein, en de resulterende lage kerf breedte stelt normen van de medische industrie. Door zijn 1,3 micron en 1,5 micron band bestaat uit de twee belangrijkste communicatie raam, zodat het gebied van fiber lasers in optische communicatie hebben een onvervangbare positie, high-Pwer mantel fiber laser voor de succesvolle ontwikkeling van het veld in de laser verwerking markt Demand heeft de trend van snelle expansie geweest. Fiber lasers in de laser verwerking van bereik en de prestaties als dat nodig is, als volgt te werk: solderen en sinteren: 50-500W; Polymeren en composieten snijden: 200W-1kW; enabled: 300W-1kW; snel printen en printen: 20W-1 kW; Metal verharding en coating: 2-20kW; Glas en silicium snijden: 500 W tot 2 kW. Naast UV geschreven fiber Bragg grating en bekleding pomptechnologie, de output band in paars, blauw, groen, rood en nabij-infrarood licht met een golflengte conversie fiber lasers zijn gebruikt als handige all-solid-source en gebruikte data opslag, kleurenscherm, medische fluorescentie diagnose. Ver-infrarood uitgang van de fiber laser golflengte door zijn compacte design, intelligent, energie en golflengte afstembare etc., zijn ook laser-geneeskunde en bio-engineering en andere toegepaste gebieden. De 5mW laser pointer bedrijven uit te voeren technologische innovatie van de groene laser pointer in strikte overeenstemming met de eisen van de klant.