laser lamp sterrenhemel

De laatste 447 nm laserdiode-technologie is wat deze blauwe laser pointer uniek en betaalbaar maakt. Houd alle ogen op u met diepe blauw licht van Hydra. Dit <5 mW Klasse IIIa laser pointer is niet gevaarlijk voor de ogenblikkelijke accidentele blootstelling is een ideale locatie in de algemene economische, school en thuis-instellingen. Zijn baanbrekende 447 nm golflengte is niet alleen fascinerend, maar ook fluorescerende effecten in sommige materialen. Een breed temperatuurbereik, verbeterde beam kwaliteit en lage divergentie geven maximale zichtbaarheid. Diode technologie betekent dat de energie-efficiëntie, zodat deze lasers tot drie keer langer dan DPSS blauwe laser pointer bedienen. Mooi en praktisch, de Hydra Laser boresighter is zeker te imponeren.
De kortste golflengte van een laser pointer, de Electra genereert laserlicht zeer dicht bij het ultraviolette deel van het zichtbare spectrum bij 405 nm. De unieke eigenschappen van deze laser omvatten de mogelijkheid om fluorescerende en fosforescerende materialen stimuleert. De Electra kan een nuttig educatief hulpmiddel in de klas, evenals een betrouwbare bijna-UV-lichtbron draagbaar voor veldwerk zijn.

200mW laserpen blauw-violet
Originele draagbare laser pointer waarneming Laserglow is het Ram-serie is vanaf de grond opgebouwd voor een continu hoog vermogen operatie gebouwd. De ram heeft vermogens tot 225 mW bij 532 nm. De bewerkte aluminium koellichaam voert overtollige warmte die in de laser holte en houdt de ram loopt bij een duty cycle van 100%.
De Aries-serie 150 mW tot 175 mW hebben hun weg naar een groot aantal industrieën en commerciële toepassingen, waaronder wetenschappelijke veldwerk, educatieve demonstraties, signalering op afstand, en nog veel meer gevonden.
De rammen zijn IR veiligheid gefilterd en gemeten om het uitgangsvermogen op elk apparaat afzonderlijk te zorgen voor een 10 minuten ononderbroken periode van aanhoudende prestaties. Deze test wordt in de verschillende stadia van de kwaliteitscontrole voorafgaand aan de levering aan de klant minstens 3 keer uitgevoerd.
Laserglow Hercules serie draagbare laser Glove biedt ongekende prestaties en stabiliteit in een draagbare, batterij-aangedreven apparaat. Met behulp van een combinatie van convectie en thermo-elektrische koeling van Hercules werkt bij een duty-ratio van 100% (afzonderlijk verkrijgbaar) met ofwel batterijen of een externe voeding.
Laserglow Hercules reeks groene laser draagbare IR gefilterd voor de veiligheid en het uitgangsvermogen op elk apparaat afzonderlijk gemeten tot 20 minuten ononderbroken periode van aanhoudende prestaties te garanderen. Deze test wordt minstens 3 keer uitgevoerd voordat de laser wordt verzonden naar de klant. De Hercules laser temperatuur afgestemd ideaal voor gebruik op 20 ° C en verschillen enigszins uitgangsvermogen en stabiliteitseigenschappen bij verschillende omgevingstemperaturen.
De Polaris is 's werelds meest krachtige zichtbare golflengte blauwe laser draagbaar. De laatste 447 nm laserdiode technologie brengt vermogensniveaus tot nu toe alleen met tafel blauwe lasers tegen een fractie van de kosten. Zijn baanbrekende 447 nm golflengte is niet alleen fascinerend, maar ook fluorescerende effecten in sommige materialen. Diode technologie betekent dat de energie-efficiëntie, zodat deze lasers werken tot drie keer langer dan DPSS blauw draagbare laser. Verkrijgbaar in vermogens van> 50mW tot> 1 W continu vermogen met een duty cycle van 100%. > 500 mW en meer modellen zijn voorzien van gratis laserlampje kat veiligheidsbril.
Het saldo is Laser Glow binnenkomst in de rode laser pointer markt. De platte zwarte afwerking geeft de instrumenten een tactisch, utilitaire look en feel. Met een golflengte van 635 nm schaal ongeveer 2 maal helderder dan de meeste andere rode naalden - die meestal met een 650 nm of 660 nm diode, zodat de balans van de helderste klasse IIIa rode laser pointer beschikbaar.

groene laserpen 50mW
Axis met alle Laser Glow producten werken pointer dienst het hoogste niveau van kwaliteit en vakmanschap om de beste scriptie rode en groene wijzer overal beschikbaar te maken!
De Lyra reeks laser lamp sterrenhemel zijn een perfecte keuze voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties klaslokaal en veilig thuis laser experiment. Vijf tot tien keer meer kans dan zichtbare rode laser pointer, de Lyra serie zijn geschikt voor het maximaliseren zicht, ook op lichte schermen zonder afbreuk veiligheid. Verkrijgbaar in drie zorgvuldig geselecteerde oppervlakken, elke stijl. Met het uiterlijk van een high-end vulpen en de werking van een kwaliteit mes van Lyra's geweldig om te hebben en nog beter om te geven als een geschenk!
Alle groene laser pointer Laser Glow worden gefilterd IR voor Veiligheid en maken gebruik van APC-technologie, met het oog op een constant vermogen te verkrijgen. APC (Automatic Power Control) is een systeem dat een optisch terugkoppellus gebruikt om stabiele laseruitvoer te waarborgen.
Deze laserpointers zijn de ultieme stijl voor elke presentatie of lezing. Onze groene sterkste laser zijn 5 tot 10 keer helderder dan een standaard rode laser pointer! Echte 18K goud of platina afwerking geeft werk groene laser pointer een onvergetelijke glans, en de laser zelf is de hoogste kwaliteit, zoals met alle laserpointers Glow. De zeer gefocusseerde bundel tegen de groene projectie HDTV schermen waar de clausule of minder krachtige lasers kan moeilijk zijn om te zien zien. Deze maken een grote gift voor de persoon op uw lijst die geniet van een beetje van de Flash in je garderobe en accessoires die u wilt zo goed als ze kijken naar zijn!